کباب شیشلیک با استخوان

گفتگوها
  1. نمیدونم چقد شما کیفیت مواد غذایی رو تو طعم اون غذا تاثیرگذار می‌دونید، ولی من این رو به چشم دیدم که چطور کیفیت روی نتیجه نهایی می‌تونه اثر بذاره…نه تنها کیفیتشون بلکه دانش آشپزی و آزمون و خطاها باید باشه تا بالاخره شما نتیجه دلخواهتون رو از یه چیز بگیرید. من بعد از کلی تجربه طعم ها‌ با خیال راحت کلی طعم و رنگ این رستوران رو بهتون پیشنهاد میکنم.
    جایی که پرسنل رو باتوجه به توانایی که دارن استخدام میکنه، جایی که کیفیت براشون مهمه، جایی که با عشق براتون آشپزی میکنن و درنهایت کسانی که به سلیقه غذایی شما اهمیت میدن.

دیدگاهتان را بنویسید